Skip to content Skip to footer
Hoe kunnen wij helpen?

Marketing
voor de moderne begrafenisonderneming

Hoe meer uitvaarten realiseren?
De klassieke marketing kanalen en technieken zijn vaak niet geschikt om succesvol een merkidenteit uit te bouwen in de uitvaartsector. Mensen worden nu eenmaal niet graag geconfronteerd met de dood.

Kan ik dan helemaal niets doen om meer uitvaarten te realiseren?

Jazeker wel, MB consulting stelt samen met u een doeltreffend plan op om op duurzame wijze de nodige merkbekendheid te creëren. Samen gaan we op zoek naar wat jullie verschillend maakt van de concurrentie en hoe we dit op een gepaste manier binnen jullie geografische regio kunnen gaan communiceren.

Merkpositionering analyse

Onderzoek naar uw merkpositie en de andere spelers in de markt.

Brand building & consultancy

Een plan om de nodige merkbekendheid te creëren.

Digital marketing services

Ondersteuning bij digitale marketing en webdesign.

Uw merkpositionering
in de markt

Om meer uitvaarten te realiseren moeten we eerst weten wat jullie bestaansrecht is in de markt. Zijn jullie de goedkoopste? Hebben jullie de persoonlijkste aanpak? Zijn jullie het beste uitgerust? Is het jullie gunstige ligging? Een antwoord op deze vragen proberen we te achterhalen tijdens een marktpositioneringsonderzoek. Samen gaan we kijken wie jullie zijn als bedrijf en hoe jullie zich verhouden ten opzichte van de andere spelers in de markt.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf bloeit en helpen mee aan een mooi vooruitzicht. We streven ernaar een vaste partner te worden.

Hans Breugelmans
MB Consulting CoFounder

Digital Marketing

MB Consulting is jouw partner in een digitale wereld.

Een uitvaartondernemer die vandaag niet 200% bezig is met het digitale verhaal zet zich binnen afzienbare tijd buitenspel.

You don’t need a website, you need a sales machine. Wist u dat 88% procent van de families effectief eerst uw website pagina bezoekt alvorens hun overlijden telefonisch te melden? Uw website staat vandaag voor wie u als onderneming wil zijn. Een moderne performante website is een belangrijke bron van inkomsten voor de hedendaagse begrafenisonderneming. 

Wordt gevonden of wees gezien… Zorg ervoor dat uw uitvaartonderneming bovenaan tevoorschijn komt in de zoekresultaten. De specialisten van MB consulting zorgen er niet alleen voor dat u wordt gevonden in uw huidige regio, maar kunnen er ook voor zorgen dat u eerst in de zoekresultaten tevoorschijn komt in regio’s waar u graag meer uitvaarten zou willen realiseren.

 

Een goede sociale media strategie is vandaag een onontbeerlijk ingredient voor een modern uitvaartbedrijf met sterke groei ambities. Aanwezigheid op sociale media draagt niet enkel actief bij aan uw merkbekendheid maar zorgt er ook voor dat u makkelijker online gevonden wordt.

Geen tijd voor sociale media? Laat MB Consulting voor u een gepaste sociale media strategie op maat uit werken. Voor een vast bedrag per maand posten wij op regelmatige tijdstippen de juiste content, zo bouwen we samen een sterk merk uit!

 

Onredelijke klanten?! We komen er allemaal vroeg of laat wel eens mee in aanraking. Laat die enkele rotte appels uw online reputatie niet verpesten! Doe broep op de expertise van MB en zorg ervoor dat uw online reputatie uitmuntend blijft en de nodige zichtbaarheid krijgt bij uw potentiële klanten.

 

Contacteer ons

Meer informatie nodig?

Wij staan klaar voor elke uitdaging en type project: marketing campagnes, rebranding, webdesign of IT ondersteuning. Wij staan bij op maat van jouw onderneming.

    Contacteer ons