Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Groei digitaal en boost je performance

Samen met jou bedenken we de juiste online marketingstrategie om jouw bedrijf nog meer in de spotlights te zetten. Of het nu gaat over een always-on SEA-campagne, een leadgeneratiecampagne of een project van lange adem, wij doen er alles aan om jouw positie te versterken en je online resultaten te verbeteren.

Zorg dat klanten je vinden

We zorgen dat jouw bedrijf en website steeds zichtbaar is bij de meest relevante veel voorkomende zoekopdrachten. Een belangrijk onderdeel van online marketing zodat elke potentiële klant je meteen kan vinden.

SEO

Snel en eenvoudig gevonden worden in de zoekrobots, daar draait het om bij SEO of zoekmachineoptimalisatie. Als je jouw bedrijf online wilt laten groeien, is een juiste SEO-strategie onmisbaar.

SEA

Met zoekmachineadvertenties (SEA) zorgen we ervoor dat jouw boodschap op de juiste plaats zichtbaar wordt. Zo zorgen we voor meer relevante bezoekers op jouw website.

Social Media

Jouw merk zichtbaar op de juiste social media kanalen. Door zichtbaar te zijn en actief deel te nemen, profileer je jouw bedrijf sterker in de markt. Wij stellen samen met jou de juiste social media doelen, bekijken welke tone of voice het beste bij je past en gaan mee op zoek naar de juiste doelgroep.

Zo gaan we voor structurele groei van je social media kanalen. We bouwen relaties op met je social media bezoekers en maken een content planning om zo alles op de juiste tijdstippen bij je volgers te krijgen!

Verbetering-van-online-zichtbaarheid
  • Kiezen van de juiste social media en tone of voice
  • Op zoek gaan naar de juiste doelgroep
  • Opmaken van een content planning
  • Voorzien van gepaste content en posts
  • Opvolgen van resultaten en campagnes bijsturen

Zo werken we via social media verder aan jouw naamsbekendheid, waardoor de trafiek naar jouw website toeneemt en hier natuurlijk meer verkopen of leads uit volgen.

Contacteer ons