Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Van website bezoeker naar klant

Investeren in de ontwikkeling van je website, ofwel webdevelopment, is een must geworden om de concurrentie voor te blijven als bedrijf. Je website wordt meer en meer gezien als het gezicht van je bedrijf. Het is je primaire communicatiemiddel naar jouw bestaande en potentiële klanten toe. Het is daarom belangrijk dat je jouw bezoekers de juiste boodschap meegeeft.

Het bouwen van een website is veranderd. Tegenwoordig heb je ongeveer 8 seconden om een eerste sterke indruk achter te laten en de gevoelige snaar van je bezoeker te raken. Jouw website moet dan ook voorzien zijn van de juiste structuur en content om hun aandacht te krijgen.

Maar hier stopt het niet, ook op technologisch vlak moet hij met zijn tijd mee. Een website moet werken op desktop, tablet en mobiel en voldoen aan de technische vereisten van zoekmachines. Hier helpen we jou graag mee.

Wat webdevelopment voor jou kan betekenen.

Het belangrijkste doel van jouw website is de aandacht trekken van jouw doelgroep. We bouwen jouw website zodat hij de aandacht trekt, meer traffic genereert en, nog belangrijker, zodat jij deze traffic kan omzetten in echte klanten.

Om jouw bedrijf digitaal te laten groeien, heb je een solide basis nodig. Net zoals bij een huis moet de fundering eerst goed zijn voor je verder kan bouwen. Om van jouw website deze solide basis te maken, combineren we de correcte woorden en beelden met een goede navigatiestructuur.

Mensen maken geen gebruik meer van een encyclopedie of een telefoonboek, we vragen het aan Google. We houden rekening met het technische SEO gedeelte vanaf de start van jouw webdevelopment project. Hierdoor leggen we reeds de basis om jouw website bovenaan de zoekresultaten van de zoekrobots te laten verschijnen.

Het belangrijkste doel van jouw website is de aandacht trekken van jouw doelgroep. We bouwen jouw website zodat hij de aandacht trekt, meer traffic genereert en, nog belangrijker, zodat jij deze traffic kan omzetten in echte klanten.

Ondernemingen groeien en breiden uit, maar ook het internet verandert dagelijks. Door van het begin samen een duidelijke marketingstrategie op te maken, zorgen we ervoor dat jouw website klaar is om mee te groeien met jouw onderneming en klaar is voor de veranderingen die het internet met zich meebrengt.

We lanceren jouw website, maar stoppen daar niet. Er moet namelijk voor gezorgd worden dat jouw teksten up-to-date blijven, er is nieuwe functionaliteit nodig en jouw website moet voornamelijk up-and-running blijven. Ook hiervoor kan je op ons rekenen.

Contacteer ons